Liesbeth Serlie

Liesbeth Serlie

Brakel, Gelderland, Netherlands

About Liesbeth Serlie

Liesbeth Serlie is een kunstenaar, geboren in Leiden in 1967.

Al op jonge leeftijd werd ze gestimuleerd door de creativiteit in de vorm van tekenen en schilderen. De kunstacademie heeft altijd haar interesse gehad en de passie voor schilderen is gebleven.

Liesbeth heeft haar atelier in de stallen van haar boerderij. Een prachtige ruimte om aan haar schilderijen te werken. Als ze eenmaal een idee heeft, wil ze het witte doek zo snel mogelijk invulling geven. Haar inspiratie komt van alledaagse dingen, zoals tijdschriften, kranten, de natuur, maar ook andere schilders. Of ze ziet iemand in een houding of met een bepaalde uitdrukking. Maar kleuren of composities kunnen haar net zo goed inspireren. Op een bepaalde manier is het ook behoorlijk vermoeiend, "je bent er constant in je hoofd mee bezig"

Education

Van 2011-2017 volgde ze Higher Degree in schilderstudies aan de Arendonk Academie voor Schone Kunsten in België en studeerde ze af met eervolle vermelding. Aansluitend een jaar specialisatie Schilderen.

Exhibitions

Vanaf januari 2020 - ...... doorlopende exposure van een vijftal van mijn schilderijen bij Restaurant Amadeus in Wellseind
6 augustus - 6 september 2020 Kunstgalerie Markt Twee in Zaltbommel
2 december t/m 31 januari 2020 Kulturhus in Kerkdriel
september 2018 Kunstgalerie Markt Twee in Zaltbommel
25 augustus - 2 september 2018 Kunstroute bij Markt Twee in Zaltbommel
juli - augustus 2018 Kunstgalerie Markt Twee in Zaltbommel
april 2018 Kunstgalerie Markt Twee in Zaltbommel
februari - juni 2018 restaurant La Folie in Zaltbommel
september 2017 - januari 2018 restaurant Molenwijk in Boxtel
januari - mei 2017 restaurant La Folie in Zaltbommel